“Sanctuary” by Sekisui House

 

“Sanctuary” by Sekisui House is an exciting new master-planned community.  The team at Yarra Valley Commercial were proud to bring the Russell & George design to life transforming the showroom into a diverse and impressive space.

The design was intricate involving unique concepts delivering the ultimate WOW factor.  One of the standout features included 1,800 panels suspended from the ceiling in a 250 sqm space.  The panels varied in height to replicate a wave.  All made from polished European beechwood this unique ceiling space set the tone for the whole project.

The Yarra Valley Commercial team sourced, manufactured and installed every single item. Deliverables included CAD Programming and inhouse production of all bespoke joinery items.  Closely working with the design team, Yarra Valley Commercial project managed the entire process.

Design: Russell & George